Bekijk onze promoties hier...

Kamers

Comfortabel slapen

Hotel Cleythil Maldegem Brugge

In Cleythil Hotel kunt in elke hotelkamer comfortabel slapen in een twin bed of in een dubbel bed. Het Cleythil Hotel telt 19 ruime hotelkamers. De kamers zijn uiterst comfortabel en meten 24m². Ze werden elk geraffineerd ingericht voor een maximaal comfort. Alle hotelkamers zijn genoemd naar bekende Belgen; op de gelijkvloerse verdieping betreft het mensen uit de wetenschap, literatuur, muziek, humane strijd, enz. Op de eerste verdieping treft u tal van namen van bekende artiesten uit de schilderkunst die ook vandaag nog internationale faam genieten.

Een aangename overnachting en comfortabel slapen maakt uw dag pas echt goed. Daarom heeft elke kamer een groot twin bed (180 x 210 cm, 2 boxsprings met bijhorende matras in ft 90 x 210 cm) waar u comfortabel slapen kunt. De standaard hotelkamers zijn voorzien van een inloopdouche, een lavabo, spiegel, haardroger en een toilet. Er zijn echter ook twee ruime standaard hotelkamers met ligbad. Elke hotelkamer heeft een internetaansluiting, een flatscreen televisie, een bureau, een kluis, een telefoon en airconditioning.

Na een zalige nachtrust in onze comfortabele, ruime bedden kunt u genieten van ons uitgebreid ontbijtbuffet. De grote ontbijtruimte biedt een indrukwekkend panoramisch zicht op de schoonheid van de velden, de dreven en de bossen van het Drongengoed. Ongetwijfeld zal restaurant Kwizien Papinglo u culinair verrassen. Geïnteresseerd? Klik dan snel door naar reservaties. Cleythil, hét uitgelezen hotel voor logies en ontbijt.

Standaard kamer met aparte bedden

Hotel Cleythil Maldegem Bruggede standaard "twin"- kamers, zijn ruime, comfortabele kamers van 24 m², en beschikken 2 afzonderlijke, naast elkaar opgestelde bedden (2x (90x210 cm)), een grote instapdouche, laptopkluis, salon, gratis koffie- en theefaciliteiten, flatscreen tv, gratis vast én draadloos internet ...

comfortkamers

Hotel Cleythil Maldegem Brugge
de "comfort- of luxekamers"- kamers, zijn ruime, comfortabele kamers van 24 m², en beschikken een groot dubbel bed (180x210 cm) met een extra topmatras en extra kussens, een grote instapdouche OF een ligbad/douche combinatie, laptopkluis, salon, gratis koffie- en theefaciliteiten, espressotoestel, flatscreen tv, gratis vast én draadloos internet ...

» download: Download PDF