Bekijk onze promoties hier...

Cleythil Hotel

Hotel Cleythil Maldegem BruggeOp zoek naar de ideale hotel overnachting in het Meetjesland? Cleythil Hotel is er centraal gelegen, omringd door indrukwekkende landschappen met afwisselend weiden, bossen en dreven en biedt logies en ontbijt. Boek nu een hotelkamer, familiekamer of suite in het Cleythil Hotel. Laat u tijdens uw verblijf culinair verwennen in het restaurant "Papinglo". Bovendien is het Cleythil Hotel uitermate geschikt voor incentives, meetings en productpresentaties. Wij bieden professionele vergaderruimtes met diverse faciliteiten om uw vergadering met succes te volbrengen.

hotel centraal in het Meetjesland

Hotel Cleythil Maldegem BruggeCleythil Hotel & restaurant Papinglo liggen centraal in het Meetjesland. Deze streek in het noordwesten van Oost-Vlaanderen is gekend om zijn indrukwekkende landschappen met zomereiken, afgezoomde dreven en het Drongengoedbos. De ideale plaats om een weekendje uit te blazen.

Het hotel ligt in Maldegem, langs de N44, die de E40 vanuit Aalter met Knokke verbindt. Met de wagen bereikt u in minder dan een half uur het historische Brugge (17 km), het mondaine Knokke, het stille Damme of het gezellige Sluis, net over de grens met Nederland. Ook het statige Gent (33 km) met zijn wereldberoemde kunstschatten is op een half uur bereikbaar. De industrieterreinen van Maldegem en Aalter liggen op respectievelijk 3 en 8 km.